Bli juryföretag

Vid frågor gällande jurysamarbete, vänligen kontakta oss på info@silverstank.se

Er expertis är värdefull

Vad roligt att ni är intresserade av att agera jury med ert företag på Silverstänk.
Er kunskap och expertis är värdefull och ger genom ert engagemang i juryarbetet ett realistiskt och utmanande inslag till våra tävlingar. Just tävlingsmomentet är en av huvudfunktionerna med Silverstänk vilket ger våra unga entreprenörer en motiverande aktivitet där verkligheten är tydligt förankrad och som tydligt kan kopplas till deras undervisning och lärande.

Juryföretagets uppdrag och förmåner

Som juryföretag har man i uppgift att bedöma tävlingsbidrag i en tävlingskategori inskickade av årets UF-elever och är dessutom finansiell partner för den aktuella tävlingskategorin. Bidraget, i form av ett Sala-presentkort på 1 500 kr, går oavkortat till det vinnande UF-företagets medlemmar och inhandlas av juryföretaget självt.

Varje juryföretag åtar sig att bedöma i en specifik tävlingskategori branschkopplad till juryföretagets verksamhet och bland tävlingsbidragen utse de tre främsta och bland dessa det vinnande. I samband med detta ska också en motivering till det vinnande bidraget formuleras. Juryföretaget har som slutlig uppgift att på galan presentera det vinnande bidraget och dela ut priset till mottagaren.

Som juryföretag erhåller man följande förmåner kopplade till den aktuella galan:

Vid frågor gällande jurysamarbete, vänligen kontakta oss på info@silverstank.se